Domän ingår oftast i ditt webbhotell

Mer och mer så ser man dem svenska webbhotellen efterliknar de amerikanska. Inte för att de använder samma typ av plattform, det har alltid gjorts. Utan att webbhotell i Sverige kopierar kampanjer som USA kör med för att locka in kunder. Man ser detta allt oftare nu på Svenska webbplatser.

Jag tänker mig främst att ett webbhotell erbjuder gratis domännamn om man tecknar webbhotell i minst 12 månader. Det är en bra deal för kunder som vill spara en slant. Men det man bör se upp med är dolda kostnader som kan gömma sig bakom erbjudanden likt detta. Men det behöver inte alls vara så. Man kan faktiskt hitta de företagen som driver denna typen av verksamhet som både erbjuder domän och rabatt på sitt webbhotell. Det är inte helt omöjligt. Jag ser till exempel att Webbdo.se har detta just nu som en kampanj till att locka nya kunder. Och det är inte helt fel om man är ute efter ett hotell till sin hemsida.

Denna informationen har jag tagit av den välskrivna bloggen valjawebbhotell.se som jämför och listar allt om webbhotell. Vill du veta mer om priser, tillgänglighet, prestanda eller vilka företag som just nu har kampanjer så är detta en blogg att rekommendera.

Denna artikeln skrevs i Webbutveckling. Both comments and trackbacks are closed.
© 2021 Unoversum. All Rights Reserved.